Pasi turma është shpërndarë nga sheshi para kryeministrisë dhe i është drejtuar bunkerit tek Ministria e Brendshme, policia ka rrethuar Kuvendin, për të mos lejuar protestuesit të shkaktojnë ndonjë incident të mëtejshëm. Ata janë vendosur në rrugën “Abdi Toptani” për të ndaluar protestuesit të vijojnë rrugën e tyre. Por nga ana tjetër deputetët e opozitës u kanë bërë thirrje protestuesve të mos prekin institucionet.


(m.k/BalkanWeb)Etiketa: