Një analizë e lajmit në javën që shkoi sipas gazetares Elsa Demo, raportet e kryeministrit me gazetarët, debatet dhe përballjet mes tyre që shpesh përfundojnë në përplasje personale. Problematika e këtij raporti, problematika e mediave, rrjeteve sociale dhe statuseve në facebook. Në një intervistë në A show.