“Shqiptarët për shqiptarët” nuk i harrojnë miqtë që kanë qenë protagonistë të emisionit.Elvisi dhe Sidriti shkuan për vizitë në banesën e re të familjes Çuko dhuruar nga bujaria e shqiptarëve.


Elvisi bisedoi me familjen, me vetë kishte marrë edhe hipotekën e banesës së tyre. Jeta e tyre ka ndryshuar përgjithmonë. Shikoni në video si e pritën ata Elvisin.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

(BalkanWeb)

Etiketa: