Policia e Shtetit ka publikuar sot listën e 22 personave më të kërkuar në qarkun e Dibrës të dënuar për vepra penale të rënda si vrasje e deri tek ato për kanosje.


“Policia e Shtetit fton cilindo që ka djeni mbi vendndodhjen e tyre të telefonojnë Policinë në numrin pa pagesë 112, duke ju garantuar anonimatin. Ndihmo dhe ti në sigurinë publike”, thuhet në njoftimEtiketa: