Erika Buzali ka nisur të këndojë që në moshën 8-vjeçare, që në vitet kur ndrojtja dhe emocionet dukej se e dominonin. Vitet kanë kaluar dhe pasioni i saj për muzikën vetëm sa rritet.Ajo punon, studion menaxhim turizmi, por këngën nuk e harron kurrë. Trending bëhet këngë e mbarë për nisjen e karrierës së Erikës në muzikë, pasi i mundëson bashkëpunimin me LYNX.


(BalkanWeb)

Etiketa: