Eva Longoria është martuar të shtunën me Jose Baston në një ceremony romantike në Meksikë. Aktorja e njohur, 41 vjec dhe presidenti i Grupit Televisa, 47 vjec, kompania me e madhe mediatike në Amerikën Latine, kanë thene ‘Po’ përpara 200 të ftuarve, në një rezidencë private në Valle de Bravo, Meksikë. Cifti është njohur vetëm 5 muaj më parë.
(da.xha/BalkanWeb)
Etiketa: