Eva Longoria është kthyer në Los Angeles pas lançimit të linjës së saj të të brendshmeve në Poloni.
‘Shtëpiakja e dëshpëruar’ është fotografuar me të zeza dhe pa make-up teksa zbriste në aeroport, duke i habitur të gjithë.
(da.xha/BalkanWeb)
Etiketa: