Luzerner Beer, një kompani zvicerane e birrës, ka hedhur në treg prodhimin e saj më të ri me ambalazhim shumë të veçantë, simbolin e shqiponjës.


E gjitha në nder të dy futbollistëve shqiptarë, Xhakës dhe Shaqirit, të cilët golat e tyre i festuan me simbolin që bëri shumë bujë në arenën ndërkombëtare.


birra-2-470x285


Një gjetje e veçantë e cila premton të ketë sukses. Kjo edhe për shkak se pritet të konsumohet shumë nga shqiptarët në Zvicër të cilët nuk janë të pakët.

birra 1

(BalkanWeb)