Kjo është një pikturë në laps e piktorit e dizanjatorit të famshëm austriak Johann Nepomuk Geiger. Kjo pikturë është realizuar nga piktori i famshëm në vitin 1822.


Piktori është frymëzuar nga historia e Ali Pashës dhe tregon sesi përfundoi drejtuesi i një pashallëku të madh të asaj kohe.


  • foto galeri
  • foto galeri

Në foto tregohet sesi koka e prerë e pashait të Janinës i serviret Sulltanit Mahmudi i dytë.


Ali Pasha ishte udhëheqës i Pashallëkut të Janinës, i cili provoi që të vetëqeverisë atë, ndërsa fundi i tij ishte i hidhur, siç parqitet edhe në këtë pikturë.