TIRANE


Urgjenca në Urgjencën e Pediatrisë së Tiranës vazhdon të jetë problematike.


Radha për të kuruar fëmijët është shumë e madhe. Qytetarët shprehen se duhet të presësh shumë kohë që të vijë radha e fëmijës tënd.


Ata thonë se në pediatri punojnë gjithsej dy mjekë dhe tre infermierë, ndërsa numri i fëmijëve që shkojnë për vizita është shumë i lartë.

(d.xh/Balkanweb)