Lamtumirë linja të vjetra të telefonisë fikse!


Nga viti 2023 në Francë do të kaloni vetëm nga interneti nëse doni të mbani linjën e shtëpisë, raporton gazeta franceze ”Le Parisien”, që i referohet ”Orange”, kompanisë franceze të telefonisë.


Operacioni është delikat, me 20 milionë përdorues me linja fikse, gjysma ende ka sistemin e vjetër.


Kalimi nuk do të jetë i menjëhershëm dhe ”Orange” do të kryejë një test në një kampion të popullsisë për të cilën janë zgjedhur 14 komuna të Bretanjës.