Anglezët njihen si tifozët më të çmendur dhe fanatikë në botë. Kjo video është filmuar ditën e djeshme në Marsejë të Francës. Në të shohim një grup tifozësh shqiptarë dhe anglezë këndojnë bashkë shqip.
(er.cu/BalkanWeb)