Tre fëmijë janë mbytur në brigjet e Francës, pasi anija me të cilën ata udhëtonin u godit nga një dallgë gjigante.


Fëmijët po udhëtonin së bashku me familjet e tyre, por kur ekipet e shpëtimit shkuan në vend të ngjarjes kabina ku ishin bllokuar fëmijët ishte nën ujë.


Dy motra, përkatësisht 13 dhe 9 vjeçe, si dhe një djalë i moshës 7 vjeç ishin viktimat e tragjedisë.


Hh 2
Hh 2

Etiketa: