GANE

Në Ganë ka një mënyrë të veçantë për zhvillimin e një funerali. Ndoshta do t’ju duket e habitshme por në shtetin afrikan funeralet zhvillohen duke kërcyer.Në videon e mëposhtme shohim katër djem që mbajnë arkivolin në krahë dhe në të njëjtën kohë kërcejnë. Mirëpo jo çdo gjë shkon siç duhet, pasi atyre u ka shpëtuar arkivoli nga duart dhe ka rënë në tokë.
(BalkanWeb)