Fondacioni i George dhe Amal Clooney ka dhuruar 100 mijë dollar për fëmijët e ndarë nga prindërit e tyre emigrant në kufi me SHBA dhe që qëndrojnë të mbyllur në qendrat e paraburgimit.


Kritika nga e gjithë bota, kanë ngjallur pamjet ku fëmijët shfaqen në lot. Administrata e Trump I ka bllokuar dhe I ka ndarë forcërisht fëmijët.


Nuk dihen akoma modaliteti i bashkimit familjar dhe fati i fëmijëve që gjenden pa familjet e tyre.
(da.xha/BalkanWeb)