SERBI-Nëse do të ketë zgjidhje të problemit të Kosovës, atëherë Serbia dhe serbët do të kenë më shumë territor, para dhe të drejta.


Kështu thotë për të përditshmen serbe ‘Politika’, Marko Gjuric, drejtori i ashtuquajturës Zyrës për Kosovë, transmeton Telegrafi.


“Nëse do të ketë zgjidhje të problemit të Kosovës, atëherë Serbia dhe serbët do të kenë më shumë territor, para dhe të drejta. Kjo do të përmirësojë pozitën e tyre aktuale”, thotë Gjuric.


(BalkanWeb)

Etiketa: