Grupi LYNX rrëfen për Trending se sa e vështirë është të bësh muzikë të mirë në një kohë kur fluksi i këngëve është i madh.Ata thonë se klikimet nuk janë shumë të rëndësishme për ta dhe se kënaqësinë e marrin kur bëjnë atë qe duan. LYNX i bëjnë një dhuratë të bukur Erikës, një vajze të talentuar që e ka pasion muzikën. Ata këndojnë së bashku.


(BalkanWeb)

Etiketa: