Në Vranisht të Hasit gjyshja 80-vjeçare në familjen Paça lutet që dikush t’i ndihmojë nipërit dhe mbesën e saj të vogël.Thirrjet për ndihmë i bën teksa loton.


Thotë se nipërit dhe mbesa kanë mbetur jetim dhe se askush nuk u ka zgjatur dorën e ndihmës.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

(BalkanWeb)