Një baba kurd, vajza e të cilit është qëlluar për vdekje në ditën e martesës në Gjermani, ka postuar në internet fotografitë e të bijës së shtrirë në dysheme plot gjak duke kërkuar drejtësi.


Ai ka shkruar në Facebook, se vajza e tij 21-vjeçe Shilan kishte refuzuar martesën e “rregulluar” me kushëririn e saj, dhe për këtë gjest ajo e ka paguar me jetë në ditën e martesës së saj në Hanover të Gjermanisë.


Ghazi H 50 vjeç, ka deklaruar se familja e tij kurde kishte ikur nga Iraku kur bija e tij ishte vetëm 3-vjeçe, dhe se ajo është rritur me vetëbesim si një qytetare gjermane, duke studiuar menaxhment në Hanover.


(m.k/BalkanWeb)

Etiketa: