SHBA- “Jemi vetëm miq” Ian Thorpe përgënjeshtron zërat për ekzistencën e një lidhje intime mes tij dhe këngëtarit Ricky Martin.


Edhe pse të dy e kanë deklaruar tashëm homoseksualitetin e tij, të dy mohojnë lajmin dhe deklarojnë se janë vetëm miq.


“Nuk ka asgjë të vërtetë. Vlerësojmë njëri-tjetrin, por asgjë më shumë se kaq”, deklaron ish notari, transmeton BalkanWeb.


Lajmi që mes të dyve ekziston një lidhje intime u përhap nga mediat australiane.

(ma.ar/BalkanWeb)