ARGJENTINE


Gazetarja seksi nga Argjentina Sol Perez ka kaluar një moment të pakëndshëm në ceremoninë e ndarjes së çmimeve. Ashtu si shihet edhe nga fotot, ajo ka hyrë me një fustan ekstravagantë, por një nga gazetarët që i është afruar për ta intervistuar, ia ka tërhequr fustanin pak më shumë sesa duhet.


  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

Rezultati? Gazetarja e motit është shfaqur për pak sekonda plotësisht e zhveshur. Duke qenë se fustani ishte i hapur para, ajo nuk kishte veshur mbathje, ndaj dhe kur i është ulur fustani, të gjithë sytë kanë shkuar tek zona intime. Gazetarja seksi e motit ka mbi 4 milionë ndekës në Instagram.
(BalkanWeb)