KANE


Modelja braziliane Fernanda Liz ka shkëlqyer në tapetin e kuq të Festivalit të Kanës. Jo më shumë për bukurinë dhe veshjen e saj, por për një incident-seksi!

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri


Liz, teksa ka qenë duke pozuar para fotografëve, me rrotullime dhe kënde të ndryshme, papritmas i është ulur dekolteja e fustanit të verdhë, duke lënë të tregojë më shumë nga ç’lishte nxjerrë. Shfletoni foto-galerinë.
(BalkanWeb)