Është të paktën 15, numri i viktimave, pas një zjarri që shpërtheu, në një ndërtesë në Indi, në Shtetin perëndimor të Gujarat.


Të gjithë të vdekurit janë nxënës dhe ndodheshin në pallatin që u përfshi nga zjarri, në kat të katërt, teksa po zhvillonin një kurs shkollor.


Adoleshentët ndodheshin të gjithë në godinë në momentin kur ka rënë zjarri.