ISIS ka publikuar një seri ekzekutimesh tronditëse nga Jemeni, ku lufta sektare e ka lejuar grupin e terrorit që të depërtojë. Katër video i tregojnë rebelët Houthi që luftojnë kundër qeverisë dhe Al Kaedës, teksa ekzekutohen në disa vende të ndryshme në shkretëtirë.


Gjashtë burra u hodhën në erë me një raketë, gjashtë të tjerë u hipën në barkë dhe më pas u hodhën në erë në mes të detit, 4 të tjerëve iu lidhën bomba në qafë kurse 9 pengjeve iu pre koka.



(d.b/BalkanWeb)