Policia italiane ka arrestuar dy shqiptarë të cilët akuzohen si pjesë e një rrjeti kriminal. Du shqiptarët me inicialet S.A., 33-vjec dhe T.E., 34 vjeç u arrestuan pranë shtëpisë ne Via Giuseppina, pasi bënin lëvizje të dyshimta.


Gjatë kontrollit në banesë, policia gjeti armë dhe drogë, ndërsa kishte kohë që i gjurmonte dhe përgjonte dy shqiptarët.


Ata kane befasuar policinë me justifikimin për armët. Njeri nga shqiptaret tha se e mbante per t’u vetëmbrojtur, ndërkohë qe tjetri, tha se as e kishte idenë qe ne banese kishte arme funksionale. Ata ishin pjese e krimit te organizuar te shqiptareve te zones dhe frekuentonin mjedise të veçanta të përfshira në prostitucion.


Arme
Arme

(BalkanWeb)

Etiketa: