Për herë të parë pas disa muajsh, Kate Middleton dhe Meghan Markle kanë marrë pjesë së bashku në një event.


Rasti ishte një ceremoni e organizuar nga mbretëresha Elisabetta, për të festuar 50 vjetorin e Carlos si princ i Galles.


Kate, shumë e bukur me një fustan mente të lehtë në krah të bashkëshortit William, ndërsa Meghan me barkun që i binte në sy, veshur me një fustan damasku dhe në shoqërinë e Harryt nuk e ka hequr buzëqeshjen për asnjë moment.


Gjatë ceremonisë mes kunatave nuk ka pasur asnjë shtrëngim duarsh.

(da.xha/BalkanWeb)

 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri