Dëbora sigurisht që nuk e tremb Dukeshën e Cambridge. Kate Middleton gjatë një vizite në Blackpool së bashku me princin William është shfaqur e mrekullueshme, me një pallto jeshile, që i nxirrte në pah fizikun e saj të dobësuar.


Ajo nuk e sheh kurrë objektivin e kamerës, por sheh dhe i buzëqesh të gjithë personave që e përshëndesin. Gjithmonë besnike me protokollin, Middleton gjithmonë befason, look perfekt, intensiteti në maksimum me William dhe elegancë e lindur.


Në këto kohë ajo është shfaqur shumë e dobësuar, por kritikëve u përgjigjet me një buzëqeshje.


(da.xha/BalkanWeb)

 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri