Këngëtarja e famshme Shakira do të hapë dy shkolla të reja në Kolumbi.


Në këto shkolla do të studiojnë më shumë se 2000 studentë. Shkollat e reja do të hapen në Cartagena dhe Barranquilla me Fondacionin e saj Pies Descalzo.


Sipas Shakirës “Nuk ka asgjë më të këndshme sesa të shohësh një fëmijë që mund të ishte përfshirë në trafik droge, jo vetëm duke përfunduar shkollën e mesme por edhe duke u përgatitur për universitet”- tha këngëtarja.
(da.xha/BalkanWeb)