Ai sapo ka festuar 102 vjetorin e ditëlindjes, ajo ka mbushur 100 vjeç muajine kaluar. Kirk Douglas dhe Anne Byydens festojnë tani 65 vite martesë.


Një çift rekord dhe çifti me jetëgjatësi më të madhe në Hollywood.


E martuar për herë të dytë në 29 maj 1954, Anne i ka dhënë Kirk, që kishte edhe dy fëmijë të tjerë, Michael dhe Joel, nga martesa e parë me Diane Dill, një martesë që zgjati 8 vjet, edhe dy trashëgimtarë të tjerë, Peter dhe Eric.


(da.xha/BalkanWeb)

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri