VENEZUELE

Banorët e Venezuelës janë zgjuar sot për të gjetur ujin e  tyre, totalisht të zi, në krizën më të fundit që goditi kombin e Amerikës së Jugut.


Banorët e San Diegos, në shtetin e Karabobo, mbushën mediat sociale me foto dhe video të ujit, ndërkohë që nuk munguan supozimet që mund të jetë ndotur me vaj.
Qyteti ka vuajtur prej kohësh mungesën e ujit , një situatë  e përkeqësuar nga mungesa e energjisë elektrike, e cila është ndërprerë në disa zona, shprehen gazetarët lokalë.


  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

“Situata e mungesës së ujit në San Diego është e tmerrshme.”-tha një gazetar lokal në Twitter.


(BalkanWeb)