BELGJIKË- Goditja me majonezë dhe patate e kryeministrit belg ka ngjallur debate si dhe ka tërhequr vëmendjen e mediave në mbarë botën. Gjëra të tilla ndodhin në Belgjikë, ku kreu i qeverisë Charles Michel është gjuajtur me majonez dhe patate nga disa aktiviste femra. Mësohet kryeministri Michel ka rënë “pre” e këtij sulmi ndërsa mbante një fjalim, dhe shkak ngjarjen janë bërë masat e ashpra të kursimit që ka ndërmarrë qeveria Michel.


(os.de/BalkanWeb)Etiketa: