TIRANË- E veshur sportive, xhinse dhe një bluzë të zezë, zëvendësministrja e Arsimit Nora Malaj gati nuk dallohet fare mes studentëve kinezë. Ajo ka qenë për një vizitë në një shkollë me nxënës kinezë që flasin shqip.


Por ajo që është më e bukura, është vallja me të cilën po kërcen zëvendësministrja dhe nxënësit kinezë.


Një valle e shtruar ‘pogonishte’ duket se i ka bërë një, zyrtaren shqiptare dhe nxënësit e drejtuesit e shkollës kineze, që duken shumë të kënaqur dhe madje e ndjekin shumë mirë ritmin.


[fbvideo link=”https://www.facebook.com/RadioEjaniFM106/videos/1302276436493260/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

(m.k/BalkanWeb)