Moti i ftohtë ditët e fundit ka nxjerrë sërish në pah për investime m,ë ët mëdha në institucionet arsimore për sigurimin e ngrohjes së nxënësve. Në një vëzhgim në disa shkolla në kryeqytetit mjaft prej tyre kishin si zgjidhje prizat me korrent por dhe kjo mënyrë nuk ofron zgjidhje pasi automatet shpesh bien.


(er.cu/BalkanWeb)