5 shqiptarë arrestohen nç Greqi për mbjellje, prodhim dhe tregëti kanabisi.


Policia greke zbuloi një parcelë me 12.800 bimë hashash në zonën Dervenohoria, Viotia. Operacioni u krye me helikopter, ndërsa pranë parcelës u zbulua dhe laboratori me pajisjet e posaçme për përgatitjen e pakove si dhe armë.


Policia greke arrestoi 5 shqiptarë dhe 1 grek, gjatë kontrollit në parcelë.

(BalkanWeb)


Etiketa: