Dy termete të forta kanë tronditur vendin tonë pasditen e sotme. Lëkundje të forta zgjatën për disa sekonda, ndërsa për pasojë mbetën disa persona dhe dëme materiale.


Lëkundjet e tërmetit kanë shkaktuar panik dhe frike tek qytetarët. Epiqendrat e tërmeteve kanë qenë në Detin Adriatik, në veri të qytetit të Durrësit. Dëmet më të mëdha janë shënuar në zonat përreth.


(BalkanWeb)