Sërish lëkundje tërmeti në vend.


Lëkundjet me magnitudë 4.1 janë regjistruar në jug të vendit. Lëkundjet e forta janë regjistruar në orën 22:35 të datës 25 maj.


Epiqendra ka qenë mes kufirit greko-shqiptar. Nuk raportohen dëme në njerëz dhe as materiale.


  • foto galeri

Etiketa: