Leonardo DiCaprio dhe Jonah Hill janë miq edhe jashtë sheshit të xhirimeve ,siç mund te shikoni edhe në videon më poshtë.


Hill, i cili ishte njëri nga protagonistët i ‘The Wolf of Wall Street’, kishte lënë takim me mikun e tij dhe pak para këtij takimi, DiCaprio ka menduar ti bënte një shaka .


Jonah po priste ardhjen e Leonardos dhe po shikonte telefonin e tij kur DiCaprio vrapoi me telefon në dorë , duke pretenduar të ishte një fans . Hill e njohu menjehere DiCaprio-n dhe përfundoi duke përqafuar shokun e tij.