“Luarasi” bashkëpunim me ASAG, konferencë për moshën e tretë

TIRANE Sipas raportit të OKB-së, Shqipëria renditet në grupin e dhjetë vendeve që ka pësuar plakjen më të shpejtë të popullsisë. Mbi 650 mijë të moshuar në vendin tonë përvecc pensioneve të ulëta, përjetojnë edhe diskriminim moshor aktiv. Në kuadër të sensibilizimit dhe ofrimit të zgjidhjeve, universiteti Luarasi në bashkëpunim me Shoqërinë Shqiptare për të … Vazhdoni me leximin e “Luarasi” bashkëpunim me ASAG, konferencë për moshën e tretë