KORÇË

Një protestues në Korçë ka dalë në protestën e thirrur nga opozita me listën e borxheve në dorë. Ai thotë se është i sëmurë dhe se me lekët e pensionit ka larë borxhet e nuk ka mundur të blejë dot ilaçet.


“Ti nuk di të udhëheqësh. Ta marrësh pushtetin shumë lehtë është por…Unë jam i sëmurë, s’kam lekë të marr ilaçet. Lava borxhet, me një pension 127 mijë lekë. Si të mos protestoj unë këtu. Ky është sovrani?”, u shpreh protestuesi.(BalkanWeb)