Mercedes nuk e ka ndërmend të ndalet me vetura.


Mercedes do të vazhdojë traditën e përditësimin të veturave A-Class.


Dhe vitin që po vjen do të lirojë një version të ri të këtij modeli i cili duket të jetë i jashtëzakonshëm.


Derisa ende nuk kanë rrjedhur tiparet e motorit dhe performancat e veturës, fotografitë tregojnë një bishë të vërtetë.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri