SHBA

Në Miamim, Shba, një i moshuar ka arritur të kthehet në shtëpi falë ndërhyrjes së forcave zjarrfikëse.


Bateritë e karriges së tij me rrota ishin të pakarikuara duke bërë që burri të mos kishte mundësi të lëvizte. Për fat, disa pjesëtare të forcave zjarrfikëse të qytetit i kanë ardhur në ndihmë.


Ata kanë zbritur nga kamioni i tyre dhe e kanë shtyrë burrin deri në shtëpi, ku pas karikimit të baterive karrigia ka filluar të lëvizë përsëri.


Videoja është postuar në Twitter nga Forcat zjarrfikëse të Miamit.

(da.xha/BalkanWeb)