I kujt është faji i përmasave të mëdha të tabelës së billbordit apo i veshjes tepër seksi të Belen Rodriguez, që detyroi heqjen e saj. Reklama e show –girl-es argjentinase ndodhej në autostradën e Milanos. Policia rrugore e ka quajtur të rrezikshme dhe burim aksidentesh billbordin e Belen dhe e ka hequr.
(er.cu/BalkanWeb)
Etiketa: