Një modele elegante me xhaketë në vend të Belen Rodrigues me të brendshme. Disa ditë më parë u hoq billbordi i madhe me modelen argjentinase me të brendshme në një rrugë në Milano. Ajo konsiderohej tepër provokuese dhe burim aksidentesh.


(er.cu/BalkanWeb)Etiketa: