I njëjti emër si e famshmja Belen Rodriguez dhe ndoshta edhe e njëjta fundshpinë e mrekullueshme si e saja. Por ajo që ka marrë çmimin si Miss Reef 2017, është Belen Cabezas. Për Belen ky është debutimi i saj i parë si modele. Konkursi i bukurisë, ka vlerësuar të pasmet e saj si më të mirat.
(da.xha/BalkanWeb)