Është ndarë nga jetë në moshën 97 vjeçare Doris Day, artistja popullore dhe këngëtarja amerikane që u bë e famshme si ‘E dashura e Amerikës’.


Në ekranin e madh ajo interpretoi me Rock Hudson në seritë e famshme të filmave komedi si “The bed tells” dhe “Love, come back!”.


Për Alfred Hitchcock ajo ishte protagoniste e ‘Njeriu që dinte shumë’, një film në të cilin këndonte këngën e famshme ‘Que sera sera’. Ajo kishte festuar 97 vjetorin e saj në 3 prill.


(da.xha/BalkanWeb)

 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri