Ka ndërruar jetë sot në Vushtrri të Kosovës në moshën 74-vjeçare behgjet Jashari, pedagog dhe drejtues në institucione arsimore të shtetit për 45 vjet. Jashari ka qenë edhe luftëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.


Sipas njoftimit, varrimi bëhet nesër në fshatin e tij të lindjes, në Strofc të Vushtrrisë.


Komuna e Vushtrrisë ka njoftuar se, nën patronazhin e kryetarit të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri nesër në mesditë prej orës 11:30 në Sallën e Kuvendit të Komunës, mbahet mbledhje komemorative për veteranin e arsimit dhe UÇK-së, si dhe ish drejtorin e arsimit në Komunën e Vushtrrisë, Behxhet Jashari.


(Balkanweb)