Rojet bregdetare të Shteteve të Bashkuara të Amerikës kanë publikuar një video që tregon ndjekjen e e një nëndetëseje.


Një blitz në ujërat ndërkombëtare, në Oqeanin Paqësor, në 18 qershor tregon se si një anije e flotës detare amerikane ndjek një nëndetëse. Nëndetësja që dyshohej se transportonte drogë ndalohet dhe bllokohet.


’Ndalojeni barkën’, bërtasin pjesëtarët e ekuipazhit të rojeve amerikane bregdetare Cutter Munro.


Më pas një ushtarak hidhet në pjesën e sipërme të nëndetëses që vazhdon të lëvizë me shpejtësi dhe i bie derës së mjetit derisa një burrë në brendësi e hap. Brenda ishin plot 7 ton kokaine.

(da.xha/BalkanWeb)