Monica Bellucci pret flokët dhe heq dorë nga flokët e gjatë me një model ikonik.

  • foto galeri
  • foto galeri


Ja tek e shohim në Milano Fashion Week me një look të ri, me një model të shkurtër flokësh që i nxjerr në pah edhe ballin.


Artistja i ka bërë për vete të gjithë me prerjen e re të flokëve, të cilën e tregon krenare në Instagram. Thuhet që kur një femër bën ndryshim drastik në modelin e flokëve kërkon të ndryshojë edhe jetën e saj.


Monika është singel prej pak kohësh, ndoshta ka ndonjë risi për të? Kjo mbetet për tu parë.

(da.xha/BalkanWeb)