“Trembëdhjetë vjet magji, muzikë, romantizëm, aventura të egra dhe zbulimin e vazhdueshëm të një dashurie të pastër. Gëzuar përvjetorin vogëlushe”.
Ky është dedikimi që Keith Urban, 51 vjeç i kushton bashkëshortes së tij Nicole Kidman, 52 vjeç, me rastin e 13 vjetorin të martesës së tyre’.


‘Love Felice anniversario, Baby’, i përgjigjet artistja e “Big Little Lies”.


Të dy janë martuar në 25 qershor në 2006 në Sydney dhe kanë dy vajza Sunday Rose e lindur në 7 korrik 2008 dhe Faith Margaret, e lindur nga një nënë surrogate në 28 dhjetor 2010.


(da.xha/BalkanWeb)

 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri