Takimi i kryeministrit Edi Rama është publikuar edhe në faqen zyrtare në Instagram të kancelares Angela Merkel.


Në rrjetet sociale është publikuar foto ndërsa kryeministri Rama i dhuron kancelares Merkel librin e tij.


“Kancelarja Merkel mirëpret Edi Ramën, kryeministër i Shqipërisë. Politikani është gjithashtu një artist dhe i solli kancelares librin e tij të fundit si një suvenir”, shkruhet në faqen e kancelares Merkel.